Регистрация на фирма и други юридически и счетоводни услуги от MKA Финанс

МКА финанс

Нашите специалисти разбират задълбочено всички тънкости на българското законодателство, счетоводство и данъчно облагане и предлагат бързо и надеждно регистриране на компании, счетоводно обслужване, консултиране и друхи сходни.

Опитът и експертизата, натрупани в продължение на повече от 10 години дейност, дават възможността да бъде разрешен всеки счетоводен казус, без значение от неговата сложност.

В допълнение към услугите, свързани с регистрация на фирми, компания предоставя пълна гама от услуги за по-нататъшна поддръжка и бизнес в България.

Предоставя се пълен набор от необходими услуги за регистрация на фирми и откриване на банкови сметки в България

ПРЕДИМСТВА ОТ РАБОТАТА С НАС:

Простотота и улеснение
Служителите сами подготвят пълен пакет документи, а вашият подпис се заверява чрез удобен за Вас начин.

Бърза реакция
Цената и сроковете за регистрация на фирма в България са минимални. В същото време спестявате време и получавате всичко необходимо, за да управлявате бизнес до ключ.

С минимални разходи
С компанията можете за регистрирате фирма в България с минимален уставен капитал от само 1 евро. Това ще ви помогне да избегнете ненужни разходи.

Надеждност
Компанията работи без посредници. Цялата процедура се извършва от нашите вътрешни юристи в строго съответствие с българското законодателство.

След приключване на процедурата по регистрация, ние ще ви предоставим пълен набор от документи, необходими за извършване на дейност.

Ако е необходимо, ние ще помогнем за получаване на лиценз или други разрешителни.

 

Относно типовете фирми, които най-често се регистрират, те са:

Регистрация на ЕТ

При регистрация на ЕТ, екипът на MKA финанс  ще Ви више като Едноличен Търговец. Фирма тип ЕТ предлага редица предимства и неслучайно е сред най-популярните избори при нашите клиенти.

Регистрация на ООД

Ако се нуждаете от ООД, то тогава е необходимо да изберете юридическо лице и фирмата да има минимум двама съдружници, които да имат конкретни длъжности. Необходимо е също така да посочите управител на дружеството. За регистрация на фирма ООД е задължително внасянето на капитал, като той може да бъде различен за всички съдружници.

Регистрация на ЕООД

При регистрация на ЕООД или еднолично дружество с ограничена отговорност, фирмата е собственост на едно единствено лице. Капиталът също принадлежи на едно лице или един съдружник. За регистрация на фирма ЕООД е необходимо да внесете капитал от поне 2лв.

Регистрация по ДДС

И регистрация по ДДС може да бъде извършена от служителите на компанията. Екипът ще  ви помогне с изготвянето на всички необходими документи, с задвижването на производство в НАП и ще бъдем до вас през всяка стъпка от процеса. Важно е да знаете, че процедурата е тромава и много компании ще Ви забавят! Ние не позволяваме това, а точно обратното, действаме бързо и влизаме в положение на всеки клиент! Нашите специалисти могат бързо и лесно да регистрират фирмата ви по ДДС и да Ви спестят неприятни емоции.

Оцени статията
( No ratings yet )
Сподели с приятел
Znanie.net - с любов към науката
Add a comment