Споделяне на статии в директории, позволяващи участие

Искате ли да споделите информация за вашия сайт с максималния брой интернет потребители, като същевременно похарчите минимум пари и усилия? След това насочете вниманието си към директориите на статии, в които има възможност да поставите текста си напълно безплатно.

В допълнение към самия информационен текст, описващ всякакви новини относно вашия сайт или самата му активност в мрежата, ще бъде възможно да включите обратна връзка към вашия сайт в статията. В такива директории той ще бъде индексиран успешно и безпрепятствено. За да може статията ви да бъде прочетена от възможно най-много хора, поставете я в директория, която има висок тематичен индекс на цитиране. Списък с тях е представен по-долу.

Всички статии, поместени в каталога, са подразделени на няколко теми. Определете този, който най-точно съвпада с вашия текст, разкрива подробно неговата същност. Правилно избраната категория ще помогне да привлече вниманието точно на категорията потребители, които ще се интересуват от вашата статия. По този начин вашите усилия ще донесат максимална полза и евентуално дори ще увеличат популярността на сайта. Публикуването на статия обикновено отнема относително малко време – от няколко минути до няколко дни. Всичко зависи от броя на текстовете, поставени на опашка за задължителна модерация.

Всеки потребител може лично да редактира съставения списък с каталози на интернет статии. Следователно, ако разберете за неработеща директория или посочената връзка се окаже сайт, който функционира в нарушение на правилата (например изисква заплащане за използване на услугите му), трябва да посочите това, като използвате специални бутони, достъпни за всички потребители. Също така имате право да попълвате списъка с нови адреси на такива директории.

www.Blogomania.org – една от водещите директории за статии в България. Предоставя годишно участие за цената от 80 лв., или одобрение на една публикация срещу символичните 5 лв.

www.Super-PR.com – още една директория за статии, която позволява споделяне!

www.PRpuzel.com – ПР Пъзел се наложи като една от ценните директории за публикуване на статии. Участието Ви, ако конкуренцията ВИ е сериозна, е желателно, да не казваме – задължително.

Ето и няколко безплатни :

www.peroto.net

statii.net

direktoriqzastatii.com

Оцени статията
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Сподели с приятел
Znanie.net - с любов към науката
Add a comment