Витрини за сладкарници, барове и ресторанти

Всяко заведение, предлагащо напитки и сладкарски изделия има нужда от витрини. Това е необходимост, която не може да бъде пренебрегната, но и не трябва да бъдем прибързани в снабдяването си с този уред. Вместо това, нуждо е да обърнем специфично внимание на качеството и отличната изработка, за да сме сигурни, че правим точния избор. С нас обаче няма да сгрешите, каквото и да изберете. Mixhoreca предоставя топ решения в областта на готварското оборудване, кухненски уреди и инструменти и бар продукти. Имаме както малки витрини, така и значително по-големи по капацитет. Предоставяме разнообразни уреди от тази категория, включително многообразие от хоризонтални витрини и вертикални витрини.

Продуктите, които сме подбрали в категорията си са топ селекция, произведена от първокласни материали. Така се постига гарантирано качество, което няма да ви разочарова. Нашите витрини осигуряват дългосрочна експлоатация без отклонения. Съставили сме богата продуктова гама, в която се включват продукти от всеки вид. Имаме както витрина за бар, така и  витрини за напитки и много други. С нашите подплотови витрини постигате оптимално използване на пространството. Имаме различни модели от типа подбарова витрина, които осигуряват именно оптимизация на наличното в заведението ви място. Естествено, осигуряваме и много по-обемни витрини, които да побират повече напитки и сладкиши.

С нас получавате не само витрини за безалкохолни, но и такива за торти и други сладкиши. По този начин осигуряваме необходимите продукти за всеки тип заведение. С качествените ни витрини за торти си гарантирате отлична функционалност и качествено охлаждане, което ще запази продуктите ви дълго време. Температурата може да се регулира в широк диапазон. Вградени са температурни контролери, които улесняват задачата и които функционират с минимални отклонения. Витрините ни имат вентилатори, които позволяват студеният въздух да се разпредели равномерно. Удобните врати осигуряват лесен достъп и много по-удобно зареждане със стока. Голяма част от продуктите са и с функция за автоматично размразяване. Всички използвани хладилни агенти са напълно безопасни и не включват вредни за хората вещества.

Разнообразието ни от продукти ви осигурява значително удобство и лесен избор на правилните инструменти за идеално функциониране на заведението ви. Имаме витрини с две врати, такива с плъзгащи се врати и много други предложения. Материалите за изработка също варират. Например, предоставяме стъклена хладилна витрина, а също и такива с метален корпус. Вградени са пълноценни функционалности, които да помогнат за отлична експлоатация. Някои от продуктите са с лед осветление и фонова светлина. Други са с различен брой рафтове, които могат да се регулират. Трети имат и регулируеми крачета за правилна нивелация. Множество от продуктите са снабдени и с ключалки. Също имаме и витрини с колела, което позволява те да бъдат лесно премествани, когато това е необходимо.

Всички наши уреди от типа хладилна витрина са изработени от първокласни материали и по най-високи съвременни стандарти за качество и безопасност. Без значение дали ще изберете витрини за торти, или такива за напитки, витрина за сладкиши или за безалкохолни, получавате гарантирано качество. Всеки продукт е преминал през щателно проектиране и е изработен по международно признати технологии, за да се постигне отлично решение за всяко заведение, което предлага напитки, сладкиши и други изделия, които се нуждаят от охлаждане. Имаме висококачествена селекция, която включва редица витрини с високи функционалности и отлично представяне. Осигурен е дълготраен експлоатационен период. Предоставени са уреди с различен капацитет и в разнообразен дизайн. В тях могат да се поставят напитки, сладкиши, сандвичи и множество видове закуски. Нашите пълноценни решения са отличен избор, когато искате да преоборудвате своя бар. Те идват при вас, изработени от световно признати марки, които гарантират тяхното качество и безопасността на използваните продукти. С барови витрини на Mixhoreca получавате много повече на отлична цена, като при това си осигурявате високи функционалности за всеки тип нужди на заведението ви.

Оцени статията
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Сподели с приятел
Znanie.net - с любов към науката
Add a comment