10 наистина полезни аксесоари за смартфони

Едва ли има човек, който да няма смартфон. Смартфон без аксесоар, е почти нищо. Като започнем от аксесоар, който защитава и стигнем до такъв, който дава допълнителни изживявания.

В тази статия сме подготвили 10 наистина полезни аксесоари, които можете да разгледате, а ако прецените, дори да закупите за Вашият телефон.

Приятно четене!

 1. Лампа – пръстен със статив 
  Ако сте млада дама, покоряваща социалните мрежи, то този аксесоар е направо задължителен за Вас. Ще бъде много по-удобно да снимате видеоклипове за социални мрежи с такъв статив! Поставка за телефон ще държи ръцете ви свободни, а светлината за пръстена за селфи ще ви помогне да осигурите правилното осветление при снимане. Универсалната скоба ви позволява да прикрепите статива към почти всяка повърхност.
 2. Настолна мини стойка за мобилен телефон
  Този евтин, но много полезен аксесоар със сигурност ще бъде полезен, ако обичате  да гледат филми или видеоклипове на телефона си.
 3. Поставка за кола, предназначена за смартфон
  Функционално нещо, което определено ще бъде полезно за собственика на автомобила. Държачът е здраво закрепен към вентилационната решетка, така че екранът на телефона винаги ще бъде пред очите ви (което е много важно, когато пътувате и използвате навигация), а възможността за презареждане ще ви позволи да поддържате нивото на батерията на смартфона на необходимото ниво.
 4. Водоустойчив държач за смартфон, предназначен за кормилото на велосипед
  За тези, които често карат колело, водоустойчив държач, който се прикрепя към кормилото на мотора, е полезна покупка. Освен, че ще карате спокойно на всякакво време, дори по време на дъдж, ще можете лесно и удоно да реагирате, когато получите нотификейшън, или някой Ви позвъни.
 5. Безжично зарядно устройство –  Безжичното зарядно устройство ще ви помогне, когато няма контакт за зареждане на вашия смартфон. Аксесоарът заема много малко място и може да зарежда две джаджи наведнъж. Незаменимо нещо при пътуване!
 6. Безжичен високоговорител – тонколонка. Съществуват малки, но издаващи уникален звук колонки, предназначени за смартфон. Ако обичате да слушате кристално чист звук, музика, която гали сетивата Ви, то тогава можете да си закупите такъв аксесоар. Чрез него, директно от телефона си, ще можете да слушате музика. Естествено, аксесоарът е предназначен за слушане на музика от повече от един човек, например, когато сте на екскурзия, или на пикник.
 7. Дезинфектант за смартфон
  Такъв подарък ще бъде особено актуален в трудна епидемиологична ситуация. Дезинфекцирайте вашия смартфон и бъдете сигурни, че той няма да стане източник на проблеми: ултравиолетовото лъчение ще почисти качествено притурката, унищожавайки повечето бактерии и микроби. Ето как изглежда подобен продукт:
 8. Светкавица за селфита
  С такова устройство можете не само да правите добри снимки при добро осветление, но и да заснемете най-ярките моменти от романтична вечер или нощен живот в клуб, снимайки на място, което е с много слаба светлина. Често, предполагам знаете, когато отидете на дискотека, и опитате да заснемете снимка на масата, се получава с много лошо качество. Липсата на светлина е основния проблем. С подобен аксесоар няма да имате проблеми. Светкавицата, която е вградена във вашите смартфони, съвсем не е достатъчна, тя е базова, но с подобно устройство ще можете да направите далеч по-добри селфита.
 9. Джойстик за телефон
  Джойстикът за телефона ще бъде полезен за всички фенове на игри на мобилни устройства – ще бъде много по-удобно да изпълнявате вълнуващи куестове с него! Подобен аксесоар съвсем не е скъп, но работата, която върши, понякога си заслужава.
 10. Водоустойчив калъф за мобилни устройства. Водоустойчивият калъф за смартфон предпазва вашето устройство от влага, пясък, прах, случайно разляти напитки и се справя отлично при подобни извънредни ситуации.Чудесно решение е да се запасите с такъв аксесоар, когато дойде време за лятната почивка, например когато отидете на море. С подобен калъф можете да правите и подводни снимки.

Естествено, един от най-важните аксесоари си остават кейсовете за телефони. Можете да си закупите кейсове, аксесоари, джаджи от онлайн магазин GSM-Cases.com, магазин, който е специализиран в предлагането на качествени аксесоари за таблети и GSM-и.

Оцени статията
( 3 assessment, average 5 from 5 )
Сподели с приятел
Znanie.net - с любов към науката
Add a comment