Микроблейдинг лечебен процес

Микроблейдингът променя живота на хората – създава удобство, изгражда увереност и позволява на хората да спят по-дълго сутрин – сериозно. Възможността да се подложа на процедура с микроблейдинг отнемаше 20 минути от рутинния ми грим всяка сутрин.

Но със социалните медии, показващи изчистения живот на хората, козметиците и клиентите са склонни да демонстрират перфектен, веднага след работа, често пропускайки суровото изживяване и възходите и паденията, които вървят заедно с заздравяването на перманентния грим.

Перманентния грим

Показването на резултатите непосредствено след процедурата не е същото като показването на целия процес и може да остави клиентите, които получават процедурата, с ТОН въпроси относно техния лечебен процес.

Самата процедура е само около 10% от истинското изживяване с микроблейдинг, а следващите 30 -60 дни след това са истинската работа.

Така че за всеки, който обмисля процедура и за артисти, които искат да покажат на клиентите си какво могат да очакват по време на лечението, по-долу е реалното преживяване на лечебния процес за първия месец – доброто, лошото и струпеите.

За подробен преглед на моите инструкции за последваща грижа според препоръката на Тина вижте публикацията в блога ни относно Подготовка и последваща грижа .

ДЕН 1

В Ден 1 вие сте развълнувани. Можете да влезете в студиото на вашия козметик с неравномерни вежди или изобщо без вежди и готово, излизате със законни коси, които искате да покажете на света, буквално #browgoals. Те изглеждат текстурирани, плътни, макар и малко червени, но това е цял свят, чувствате се като променен човек. Веждите ви са с ярък цвят. Ако не сте свикнали да ги запълвате много, те ще изглеждат малко по-драматично на външен вид от нормалното, нежни, леко подути и дори може да получите леко кървене. В деня, в който ги направите, може да се възхитете от свежия си комплект вежди.

Ако сте свикнали да ги попълвате и сте свикнали с по-смели вежди, може да сте влюбени. Ако не, не се паникьосвайте. Перманентният грим е нанесен, за да компенсира избледняването от 20-40%, така че ако изглеждат по-тъмни, отколкото обикновено носите веждите си, бъдете спокойни, цветът ще избледнее през следващата седмица.

Моите резултати веднага след:

Най-добрите резултати от микроблейдинга в Boise Barber & Salon от първия ден

Ако сте свикнали да ги попълвате и сте свикнали с по-смели вежди, може да сте влюбени. Ако не, не се паникьосвайте. Перманентният грим е нанесен, за да компенсира избледняването от 20-40%, така че ако изглеждат по-тъмни, отколкото обикновено носите веждите си, бъдете спокойни, цветът ще избледнее през следващата седмица.

ДЕН 2

Ще се постараеш много да не кихаш заради многобройните малки рани, подобни на хартиени изрезки, по лицето ти, но аз си направих моята по време на сезона на алергиите и няма как да я избегна. Веждите ви ще бъдат червеникави, все още доста нежни и може би дори малко по-плътни като текстура от предишния ден. Може наистина да забележите разликата във веждите си и да почувствате, че хората ги гледат, но има вероятност да сте по-неуверени в това, отколкото хората да забележат, че са по-тъмни от нормалното.

В този момент наистина харесах начина, по който изглеждаха и бях супер доволен от тях. Все още можех да видя всяка коса, която беше направена и червенината при мен беше намаляла много. Все още не бяха започнали да образуват твърди дебели струпеи. Ден 2 беше доста лесен.

ДЕН 3 – 4

До Ден 3 не трябва да забелязвате огромна разлика от предходните два дни, ако не друго, болката и чувствителността ще започнат да намаляват и веждите ще станат леко потъмнели или по-дебели, но нищо особено. В този момент вероятно ще харесате удобството да ставате и да имате незабавни вежди, без да се налага да ги създавате сами. Вероятно ще откриете, че мечтаете за плажни дни с напълно водоустойчиви вежди, но не предприемайте това ПОНЕ до 10-ия ден!

ДЕН 5

Ден 5 е, когато нещата започват да се променят. Това може да бъде повратната точка в процеса на оздравяване, когато веждите ви започват да ви сърбят и е препоръчително да НЕ ги чешете, тъй като раната може да е все още отворена. Може да се образува дебел слой струпеи и образуваните фини косъмчета може да са скрити. Може да почувствате, че искате да започнете да се паникьосвате. УСТОЙТЕ на желанието да взривите телефона на вашия изпълнител, като отправяте въпроси и обвинения. Имате рана на лицето си, следователно тялото ви се опитва да се възстанови, оттук и струпеите. Всичко е част от лечебния процес и ако сте имали друг вид татуировки в миналото, те заздравяват много по същия начин.

 

Просто знайте, че това е напълно нормално и дори да не изглежда красиво, не трябва да се притеснявате.

Изотчник: N.S.S cosmetics and SPA

Оцени статията
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Сподели с приятел
Znanie.net - с любов към науката
Add a comment