ТОП 5 на най-добрите офис столове според вида, както и според удобството, което предоставят

Топ 5 на най-удобните офис столове, според наше проучване и тестове.

 

Днес, уважаеми читатели Ви представяме една изключително полезна статия, касаеща изборът на офис стол, както и топ 5  на най-удобните столове за офиса, като вярваме, че чрез нея по-лесно ще изберете нов стол, стол, който значително ще подобри Вашата стойка и ще Ви помогне да прекарате по-добре времето си зад бюро.

 

Готови ли сте? Започваме.

Номер 1 – офис стол Палермо

Ергономични офис столове Палермо

На първо място ние, екипът на сайта смятаме, че стол Palermo е един от най-удобните, особено за мениджъри. Той е масивен, кожен, предоставящ механизми, придаващи допълнително удобство и комфорт.

Номер 2 – стол за директори ERGOHUMAN

ERGOHUMAN - надежден и качествен офис стол

 

Второ място – ергономичен стол, предназначен отново за директори –  ERGOHUMAN

Този стол е изработен от ергономична седалка и облегалка. Позволява свободно люлеене и има възможност за заключване в четири позиции, съответно Вие можете да изберете коя от тях е най-удачна за Вас.

Плавно позволява регулирането на височинатта, както и е подсигурен с меки полиуретанови подлакътници. Здрав, изглеждащ много красив, подходящ за хора, тежащи до 130 килограма.

Номер 3 – директорски стол NEXT_U

Топ офис столове

Третото място е учредено за стол, който намира място в топ класацията ни за удобни офис столове, това е именно директорски стол Next_U.

Благодарение на това, че е с ергономична седалка и облегалка , тапицирана във висококачествена естествена кожа клас LE, този стол ще направи така, че ежедневието ви да протича гладко, без допълнителни главоболия.

Номер 4 – стол за офиси и апартаменти Sonata

Четвърто място заема офис столът  с името SONATA. Той впечатлява с масивния си външен вид и е за хора, които желаят да придадат тежест и ред в офис пространството.

Директорски стол-Sonata разполага с  Duetto Multiblock механизъм, качествена и здрава ергономична седалка, както и е тапициран с висококачествена естествена кожа клас LE. Притежава и  анти-шок функция,предпазваща седящия при освобождаване на облегалката.

Номер 5 – стол за посетители Sonata Lux

Петото, последно място в нашата класация е за офис стол за посетители – Sonata Lux.

Умишлено включваме в класацията и стол, предназначен за посетители, като този наистина придава важност за Вашите посетители. Ако сте мениджър, който държи на всичките си партньори, то тогава е удачно да изберете именно този тип столове за посетителите в офиса си.

 

Финални думи, касаещи класацията на луксозни и удобни офис столове

Все по-често срещаме въпроси, предимно в социалните мрежи, свързани с това, кой офис стол да се избере. Именно поради тази причина направихме проучване и подготвихме за Вас, читателите на Знание Нет тази класация.

Вярваме, че тя ще Ви бъде ползена и очакваме да споделите мнението си, както и да препоръчате офис стол, който на Вас ви приляга най-добре.

 

 

Оцени статията
( 4 assessment, average 4.75 from 5 )
Сподели с приятел
Znanie.net - с любов към науката
Add a comment